Ho Chi Minh – Dalat

5 Hari 4 Malam

Perjalanan anda bersama keluarga yang santai ke Vietnam ini menjadikan ia sebuah lokasi percutian yang terbaik untuk diterokai di Asia Tenggara
Group Trip, Company Trip

"Pakej eksklusif 5 Hari 4 Malam ini pasti menggamit memori dan memuaskan hati anda!"

Da Lat adalah sebuah bandar yang terletak di dataran tinggi Tay Nguyen, 310 kilometer ke Saigon, Vietnam. Jumlah penduduknya adalah seramai 206,000. Bandar ini merupakan salah sebuah destinasi pelancongan popular di Vietnam. Ia memiliki banyak vila dengan senibina Perancis.

Jika anda berkunjung ke Dalat jangan lepaskan peluang untuk mengunjungi Datanla Waterfall, meluncur di Mongo Land, Dalat Flower Park, Dalat Railway Station, Red Sand Dunes, Muine Fishing Village, Suoi Hong.

Bukan sekadar sightseeing Dalat dan Ho Chi Minh juga menawarkan beberapa aktiviti menarik seperti foodhunting, alphine coaster, luncur pasir, mandi air terjun, menaiki sampan di Sungai Mekong dan lawatan ke taman bunga tercantik di Vietnam.

  • Aturcara / Tentatif
Day 1 (KL - HCM - DALAT))
  • Berlepas dari KL – Ho Chi Minh.
  • Tiba di Ho Chi Minh sebelah petang.
  • Bas/van jemput di airport kemudian terus menuju ke Dalat
  • 7 jam perjalanan dari HCM ke Dalat
  • Check in hotel di Dalat dan menunggu makan malam
Day 2 (DALAT)
  • Sarapan pagi
  • 7:30 pagi bertolak ke clay tunnel & Mango Land Dalat
  • Makan tengah hari
  • Lawatan Air Terjun Datanla dan Crazy House
  • Taman bunga dan kebun strawberry
  • Pulang hotel dan menunggu untuk dinner
  • Shopping di pasar malam Dalat
Day 3 (DALAT-MUINE-HCM)
  • Sarapan pagi dan check out hotel
  • Terus menuju ke Muine (5jam perjalanan)
  • Padang pasir kuning dan padang pasir putih
  • Kampung nelayan. terus jalan jalan tepi laut dan pantai
  • Ke kedai makan untuk lunch dan solat
  • Menuju balik ke Ho Chi Minh
  • Check in hotel di HCM, makan malam dan shopping di Ben Thanh Market area
Day 4 (HCM)
  • Sarapan pagi
  • Bertolak ke Sungai Mekong dan aktiviti di Sungai Mekong:- naik bot besar pusing pulau, naik kereta kuda dan naik sampan
  • Melawat tempat proses gula gula kelapa
  • Minum teh madu asli, buah buahan sambil tengok persembahan
  • Makan tengah hari
  • Pulang ke HCM untuk shopping di kilang kain tudung, telekung dll
Day 5 (HCM - KL)
  • Sarapan pagi dan bertolak ke airport
  • Pulang ke Kuala Lumpur
OPEN GROUP
Bermula
RM 2190/pax

Jangan lepaskan peluang ini! Pakej 5 Hari 4 Malam dari Amora Escape pasti memuaskan hati anda.

  • Pakej Termasuk
  • Tiket penerbangan Antarabangsa
  • Hotel
  • Airport transfer
  • Private transport
  • Pemandu persendirian
  • Local Tour Guide boleh berbahasa melayu
  • Meal (B/L/D)
  • Tiket masuk tempat lawatan
  • 20kg bagasi
  • Air mineral (harian)
  • Insurans perjalanan
  • Tidak Termasuk
  • Perbelanjaan peribadi
  • Kos aktiviti tambahan (jeep)
  • Lebihan berat bagasi
Terma & Syarat:
  • Deposit RM 1000 seorang diperlukan bagi mengesahkan penyertaan
  • Untuk pembatalan booking, deposit adalah ‘non refundable’ dan untuk bayaran berkala adalah refundable. Sila rujuk terma dan syarat pembayaran di laman web kami. https://amoraescape.com.my/terms-policies/
  • Pembayaran penuh mesti diselesaikan dalam tempoh 45 hari sebelum tarikh perlepasan.
  • Pembayaran boleh dilakukan hanya ke no akaun:

JUTA AMORA ESCAPE & TRAVEL SDN BHD | MAYBANK | 562478199061

Hubungi kami untuk tempahan & pertanyaan.

Kami akan pastikan pakej Ho Chi Minh – Dalatini menjadi salah satu antara pengalaman percutian yang anda tidak dapat lupakan.

contact amoraescape
- Baca Terma & Polisi -

Pakej lain yang anda mungkin akan sukai.

4 Hari 3 Malam
Bali Tour, Honeymoon, Hot
Bali Nusa Penida Honeymoon
Raikan kehangatan cinta dikelilingi oleh keindahan alam semulajadi dengan pakej bulan madu eksklusif.
Serendah RM2999/couple
8 Hari 7 Malam
Hot
Pakistan Islamabad – Hunza
Keunikan budaya, etnik dan kecantikan bumi Pakistan pasti menjadikan perjalanan anda lebih bermakna
Serendah RM3099/pax
4 Hari 3 Malam
Bali Tour, Hot
Bali Nusa Penida
Nikmati lawatan ke Nusa Penida yang dikurniakan persisiran pantai cantik dan lautan biru menakjubkan.
Serendah RM1099/pax
5 Hari 4 Malam
Indonesia, Outbound
Padang Bukit Tinggi
Sempurnakan lawatan anda dengan menatap seni bina unik yang dikelilingi kehijauan alam sekitar.
Serendah RM1890/pax
7 Hari 5 Malam
Hot, Kashmir Tour
Kashmir – Summer
Hayati pemandangan lembah, tasik dan pergunungan yang mempesonakan di Kashmir pada musim panas.
Serendah RM4990/pax
7 Hari 5 Malam
Hot, Kashmir Tour
Kashmir – Autumn
Hayati pemandangan lembah, tasik dan pergunungan yang mempesonakan di Kashmir pada musim luruh.
Serendah RM4990/pax

Hanya yang terbaik untuk setiap pelanggan Amora Escape.

Amora Escape, Agensi Pelancongan Terbaik Di Malaysia.

Apa kata pelanggan kami?

Mereka bukan setakat berpuas hati, namun mereka jatuh cinta dengan pakej dan perkhidmatan kami!

Apa kata pelanggan kami:

4.0 - 5.0
Firdaus Ikhwan
Firdaus Ikhwan

First time pergi dengan Amora, seronok. So far ok xda issue. X rugi n kami sekeluarga berpuas hati. Insyallah next time bleh pegi tempat lain plak. All the best to Amora Escape team.

Kak Su
Kak Su

Saya sungguh gembira sebab first time datang Kashmir. Pemandangan sangat cantik.Makan minum penginapan pun semua teratur. Perjalanan pun Alhamdulillah semua teratur. Siapanak datang Kashmir I welcome to you

Syafiq
Syafiq

Siapa rasa nak try pergi melawat negeri di atas awan boleh join trip Yogja. Jangan risau korang takkan jumpa kerajaan langit ayah pin  😂

Suhaida
Suhaida

Assalamualaikum kami sekeluarga mengucapkan jutaan terima kasih kepada teamAmora escape ,Farhan dan amirah kerana mengurus percutian kami sekeluarga ke kashmir denganjayanya.

Pak Cik Osman
Pak Cik Osman

Alhamdulillah. Dapat rasa pengalaman baru. First time naik kuda memang mencabar.Terima kasih sebab Amora ni susun perjalanan satu satu lepas satu satu. Orang tak boring.

Hubungi pihak kami untuk informasi lanjut dan persoalan berkaitan apa jua pakej percutian.

Making Travel Easy

*We will respond in less than 1 hour during office hours Monday to Friday (9:00 am - 4:00 pm), Saturday (9:00 am - 12:00 pm), and the next day if you contact us outside of office hours. When you visit or interact with our sites, services, applications, tools or messaging, we or our authorized service providers may use cookies, web beacons, and other similar technologies for storing information to help provide you with a better, faster and safer experience and for advertising purposes.

Copyright © JUTA AMORA ESCAPE & TRAVEL SDN. BHD. (202301025345 (1519268-H). All right reserved. Privacy Policy

Borang Online Amora Escape
Isikan borang ini dan ianya akan terus dihantar ke email kami.
Tempah Pakej / Package Inquiry
Kami akan respon kurang dari 1 jam pada waktu pejabat Isnin-Jumaat (9.00am-4.00pm), Sabtu (9.00am-12.00pm) & keesokkan harinya sekiranya anda berhubung diluar waktu pejabat.