Yogyakarta Gumuk Pasir

4 Hari 3 Malam

Trip B
Indonesia, Private Trip

"Pakej eksklusif 4 Hari 3 Malam ini pasti menggamit memori dan memuaskan hati anda!"

  • Aturcara / Tentatif
Day 1
  • Pick up at the airport
  • Visit Pule Payung
  • Explore Studio Gamplong
  • Check in to the hotel
Day 2
  • Explore Goa Pindul
  • Visit Pantai Timang
  • Experience Heha Sky View
  • Discover Pinus Pengger
  • Return to the hotel
Day 3
  • Enjoy Merapi Lava Tour
  • Visit Stonehenge
  • Explore Candi Plaosan
  • Discover Obelix Hills
  • Return to the hotel
Day 4
  • Check out from the hotel
  • Explore Tamansari
  • Visit Malioboro
  • Drop off at the airport
2 pax
RM 1260/pax
3-6 pax
RM 1036/pax
7-9 pax
RM 960/pax
Kanak-kanak 3-9 Tahun
RM 50% Off (Adult Price)
Bayi 0-2 Tahun
RM Percuma

Jangan lepaskan peluang ini! Pakej 4 Hari 3 Malam dari Amora Escape pasti memuaskan hati anda.

  • Pakej Termasuk
  • Airport transfer
  • 3-star hotel
  • Private transport
  • Petrol
  • Toll
  • Tour guide
  • Entrance fee
  • Cave tubing Goa Pindul
  • Jeep Pantai Timang & Merapi
  • Personal photographer
  • Daily mineral water
  • Tidak Termasuk
  • Flight ticket
  • Lunch & dinner
  • Gondola Pantai Timang
  • Personal expenses
  • Travel insurance
Terma & Syarat:
  • Deposit RM500/person
  • Installment accepted
  • Full payment to be settled at least 30 days prior departure
  • Any cancellation is refundable, subject to Amora Escape Terms and Policies
  • Travel period valid until December 2024
  • Minimum 2 pax

Hubungi kami untuk tempahan & pertanyaan.

Kami akan pastikan pakej Yogyakarta Gumuk Pasirini menjadi salah satu antara pengalaman percutian yang anda tidak dapat lupakan.

contact amoraescape
- Baca Terma & Polisi -

Pakej lain yang anda mungkin akan sukai.

4 Hari 3 Malam
Hot, Indonesia, Yogyakarta
Yogyakarta Sky View
Trip A
Serendah RM870/pax
5 Hari 4 Malam
Indonesia, Outbound
Padang Bukit Tinggi
Sempurnakan lawatan anda dengan menatap seni bina unik yang dikelilingi kehijauan alam sekitar.
Serendah RM1890/pax

Hanya yang terbaik untuk setiap pelanggan Amora Escape.

Amora Escape, Agensi Pelancongan Terbaik Di Malaysia.

Apa kata pelanggan kami?

Mereka bukan setakat berpuas hati, namun mereka jatuh cinta dengan pakej dan perkhidmatan kami!

Apa kata pelanggan kami:

4.0 - 5.0
Azizah Salleh
Azizah Salleh

Actually ni second time i pergi bali, mula2 waktu bujang dulu. Now dah ada anakkecil malas nak pening kepala tu yang pergi dengan you guys. My friend yang recommend. tq somuch

Pak Cik Osman
Pak Cik Osman

Alhamdulillah. Dapat rasa pengalaman baru. First time naik kuda memang mencabar.Terima kasih sebab Amora ni susun perjalanan satu satu lepas satu satu. Orang tak boring.

Zulkhairi
Zulkhairi
Terkadang kita terlalu nampak emas di negeri orang sampai terlupa untuk mensyukuri nikmat yang Esa. Wonderful experience bersama mereka 🥹
Firdaus Ikhwan
Firdaus Ikhwan

First time pergi dengan Amora, seronok. So far ok xda issue. X rugi n kami sekeluarga berpuas hati. Insyallah next time bleh pegi tempat lain plak. All the best to Amora Escape team.

Syafiq
Syafiq

Siapa rasa nak try pergi melawat negeri di atas awan boleh join trip Yogja. Jangan risau korang takkan jumpa kerajaan langit ayah pin  😂

Hubungi pihak kami untuk informasi lanjut dan persoalan berkaitan apa jua pakej percutian.

Making Travel Easy

*We will respond in less than 1 hour during office hours Monday to Friday (9:00 am - 4:00 pm), Saturday (9:00 am - 12:00 pm), and the next day if you contact us outside of office hours. When you visit or interact with our sites, services, applications, tools or messaging, we or our authorized service providers may use cookies, web beacons, and other similar technologies for storing information to help provide you with a better, faster and safer experience and for advertising purposes.

Copyright © JUTA AMORA ESCAPE & TRAVEL SDN. BHD. (202301025345 (1519268-H). All right reserved. Privacy Policy

Borang Online Amora Escape
Isikan borang ini dan ianya akan terus dihantar ke email kami.
Tempah Pakej / Package Inquiry
Kami akan respon kurang dari 1 jam pada waktu pejabat Isnin-Jumaat (9.00am-4.00pm), Sabtu (9.00am-12.00pm) & keesokkan harinya sekiranya anda berhubung diluar waktu pejabat.