Tentang Amora Escape

Juta Amora Escape & Travel Sdn Bhd ditubuhkan oleh En Azmil bin Hamidon Sani, Cik Amirah Fatin binti Zulkafli dan En Muhammad Farkhan bin Abd Baser di bawah naungan Juta Niaga Legasi Sdn Bhd.

contact amoraescape

Amora Escape diterajui oleh 3 orang pengarah syarikat yang berpengalaman.

Syarikat ini ditubuhkan oleh 3 orang pengarah syarikat yang bukan sekadar berpengalaman dalam bidang pelancongan malah turut berpengalaman dalam bidang pengurusan bagi memastikan segala gerak kerja syarikat sentiasa berada di landasan yang betul (tak kelaut) :P.

Dari minat menjadi kerjaya

Amora Escape, Agensi Pelancongan Terbaik Di Malaysia.

Dari minat menjadi kerjaya, kerana itulah tertubuhnya syarikat ini agar kami dapat merealisasikan segala pengalaman kembara kami untuk dipersembahkan kepada pelanggan kami.

Kami sentiasa memberikan komitmen yang tinggi kepada syarikat demi menjayakan visi dan misi perniagaan agar terlaksana dengan sepenuhnya.

Amora Escape

Visi kami adalah untuk menjadi agensi pelancongan yang boleh dipercayai dengan menawarkan pengalaman kembara yang unik bersama kualiti servis yang tinggi.

Misi #01
Menawarkan servis kepada peserta dengan dengan pengalaman kembara yang menarik yang tidak dapat dilupakan dengan kadar harga yang berpatutan.
Misi #02
Menyediakan servis kembara dengan terbaik disamping memahami kehendak dan keperluan pelanggan.
Misi #03
Sentiasa memberi lebih dengan menyediakan servis yang diluar jangkaan bagi meningkatkan kepuasan peserta.
Tentang Amora Escape

Lihat apa kata pelanggan kami
yang sporting habis!

Tugas kami bukan sahaja bagi memastikan setiap pelanggan berpuas hati, tapi hobi kami semua juga adalah melancong dan nak enjoy travel!
Firdaus Ikhwan
Firdaus Ikhwan

First time pergi dengan Amora, seronok. So far ok xda issue. X rugi n kami sekeluarga berpuas hati. Insyallah next time bleh pegi tempat lain plak. All the best to Amora Escape team.

Noorarinna
Noorarinna

Besstttt sgt🥰🥰🥰 tq Amora Escape especially Kak Mira yang byk layan kiteorang😘

Dr Aswadi
Dr Aswadi

Percutian ni bnyk memberi pengalaman baru kepada kami. Kami juga merasa bertuahkerana diberi peluang utk berjumpa dengan penduduk tempatan di Kashmir.

Syafiqah
Syafiqah

Tq team amora byk tolong kami yg first time travel ni dri awal smpai hbis. Insyaallahada rezeki boleh join trip lain pula 😊

Pak Cik Osman
Pak Cik Osman

Alhamdulillah. Dapat rasa pengalaman baru. First time naik kuda memang mencabar.Terima kasih sebab Amora ni susun perjalanan satu satu lepas satu satu. Orang tak boring.

Kak Su
Kak Su

Saya sungguh gembira sebab first time datang Kashmir. Pemandangan sangat cantik.Makan minum penginapan pun semua teratur. Perjalanan pun Alhamdulillah semua teratur. Siapanak datang Kashmir I welcome to you

Keyrill
Keyrill

Sesiapa yang nk pergi cuti tp xnak pening kepala, contact je team derang ni. Senang nk deal. Senang nk kaotim. hehe. All the best AMORA!

Zulkhairi
Zulkhairi
Terkadang kita terlalu nampak emas di negeri orang sampai terlupa untuk mensyukuri nikmat yang Esa. Wonderful experience bersama mereka 🥹
Suhaida
Suhaida

Assalamualaikum kami sekeluarga mengucapkan jutaan terima kasih kepada teamAmora escape ,Farhan dan amirah kerana mengurus percutian kami sekeluarga ke kashmir denganjayanya.

Azizah Salleh
Azizah Salleh

Actually ni second time i pergi bali, mula2 waktu bujang dulu. Now dah ada anakkecil malas nak pening kepala tu yang pergi dengan you guys. My friend yang recommend. tq somuch

Hubungi pihak kami untuk informasi lanjut dan persoalan berkaitan apa jua pakej percutian.

Making Travel Easy

*We will respond in less than 1 hour during office hours Monday to Friday (9:00 am - 4:00 pm), Saturday (9:00 am - 12:00 pm), and the next day if you contact us outside of office hours. When you visit or interact with our sites, services, applications, tools or messaging, we or our authorized service providers may use cookies, web beacons, and other similar technologies for storing information to help provide you with a better, faster and safer experience and for advertising purposes.

Copyright © JUTA AMORA ESCAPE & TRAVEL SDN. BHD. (202301025345 (1519268-H). All right reserved. Privacy Policy

Borang Online Amora Escape
Isikan borang ini dan ianya akan terus dihantar ke email kami.
Tempah Pakej / Package Inquiry
Kami akan respon kurang dari 1 jam pada waktu pejabat Isnin-Jumaat (9.00am-4.00pm), Sabtu (9.00am-12.00pm) & keesokkan harinya sekiranya anda berhubung diluar waktu pejabat.