Tentang Amora Escape

Juta Amora Escape & Travel Sdn Bhd ditubuhkan oleh En Azmil bin Hamidon Sani, Cik Amirah Fatin binti Zulkafli dan En Muhammad Farkhan bin Abd Baser di bawah naungan Juta Niaga Legasi Sdn Bhd.

contact amoraescape

Amora Escape diterajui oleh 3 orang pengarah syarikat yang berpengalaman.

Syarikat ini ditubuhkan oleh 3 orang pengarah syarikat yang bukan sekadar berpengalaman dalam bidang pelancongan malah turut berpengalaman dalam bidang pengurusan bagi memastikan segala gerak kerja syarikat sentiasa berada di landasan yang betul (tak kelaut) :P.

Dari minat menjadi kerjaya

Amora Escape, Agensi Pelancongan Terbaik Di Malaysia.

Dari minat menjadi kerjaya, kerana itulah tertubuhnya syarikat ini agar kami dapat merealisasikan segala pengalaman kembara kami untuk dipersembahkan kepada pelanggan kami.

Kami sentiasa memberikan komitmen yang tinggi kepada syarikat demi menjayakan visi dan misi perniagaan agar terlaksana dengan sepenuhnya.

Amora Escape

Visi kami adalah untuk menjadi agensi pelancongan yang boleh dipercayai dengan menawarkan pengalaman kembara yang unik bersama kualiti servis yang tinggi.

Misi #01
Menawarkan servis kepada peserta dengan dengan pengalaman kembara yang menarik yang tidak dapat dilupakan dengan kadar harga yang berpatutan.
Misi #02
Menyediakan servis kembara dengan terbaik disamping memahami kehendak dan keperluan pelanggan.
Misi #03
Sentiasa memberi lebih dengan menyediakan servis yang diluar jangkaan bagi meningkatkan kepuasan peserta.
Tentang Amora Escape

Lihat apa kata pelanggan kami
yang sporting habis!

Tugas kami bukan sahaja bagi memastikan setiap pelanggan berpuas hati, tapi hobi kami semua juga adalah melancong dan nak enjoy travel!
Farah Eliana
Farah Eliana

We had one of the best experience so far and definitely will recommend to our friends& family

Nadya
Nadya
Sangat berbaloi dan sangat berpuashati…recomanded pada sesiapa yang ingin bercuti kat Bali…
Firdaus Ikhwan
Firdaus Ikhwan

First time pergi dengan Amora, seronok. So far ok xda issue. X rugi n kami sekeluarga berpuas hati. Insyallah next time bleh pegi tempat lain plak. All the best to Amora Escape team.

Noorarinna
Noorarinna

Besstttt sgt🥰🥰🥰 tq Amora Escape especially Kak Mira yang byk layan kiteorang😘

Mohamad Nor Iskandar
Mohamad Nor Iskandar

Memang terbaik.. plan untuk honeymoon dengan wife pulak pas ni..

Syafiq
Syafiq

Siapa rasa nak try pergi melawat negeri di atas awan boleh join trip Yogja. Jangan risau korang takkan jumpa kerajaan langit ayah pin  😂

Pak Cik Osman
Pak Cik Osman

Alhamdulillah. Dapat rasa pengalaman baru. First time naik kuda memang mencabar.Terima kasih sebab Amora ni susun perjalanan satu satu lepas satu satu. Orang tak boring.

Aireen
Aireen

Best ye trip pusing-pusing Bali ni. Enjoy view, Enjoy sunset, enjoy makanan sedap-sedap. Semua best lah 😍

Keyrill
Keyrill

Sesiapa yang nk pergi cuti tp xnak pening kepala, contact je team derang ni. Senang nk deal. Senang nk kaotim. hehe. All the best AMORA!

Dr Aswadi
Dr Aswadi

Percutian ni bnyk memberi pengalaman baru kepada kami. Kami juga merasa bertuahkerana diberi peluang utk berjumpa dengan penduduk tempatan di Kashmir.

Hubungi pihak kami untuk informasi lanjut dan persoalan berkaitan apa jua pakej percutian.

Making Travel Easy

*We will respond in less than 1 hour during office hours Monday to Friday (9:00 am - 4:00 pm), Saturday (9:00 am - 12:00 pm), and the next day if you contact us outside of office hours. When you visit or interact with our sites, services, applications, tools or messaging, we or our authorized service providers may use cookies, web beacons, and other similar technologies for storing information to help provide you with a better, faster and safer experience and for advertising purposes.

Copyright © JUTA AMORA ESCAPE & TRAVEL SDN. BHD. (202301025345 (1519268-H). All right reserved. Privacy Policy

Borang Online Amora Escape
Isikan borang ini dan ianya akan terus dihantar ke email kami.
Tempah Pakej / Package Inquiry
Kami akan respon kurang dari 1 jam pada waktu pejabat Isnin-Jumaat (9.00am-4.00pm), Sabtu (9.00am-12.00pm) & keesokkan harinya sekiranya anda berhubung diluar waktu pejabat.