pilihan pakej mengikut destinasi popular

PAKEJ Pakej ke Kashmir 2024
PILIH PAKEJ
PAKEJ Bali Tour
PILIH PAKEJ
PAKEJ Jokyakarta Tour
PILIH PAKEJ
PAKEJ Padang Tour
PILIH PAKEJ
PAKEJ Istanbul Tour
PILIH PAKEJ
PAKEJ Tokyo Tour
PILIH PAKEJ

Amora Escape

Pilihan pakej eksklusif yang terbaik dan lengkap khas untuk anda!

Realisasikan percutian impian bersama Amora Escape dengan pilihan pakej lengkap dan terkini yang disusun secara strategik untuk kepuasan anda.
making travel easy
making travel easy
making travel easy
Amora Escape

Perjalanan Lebih Mudah Bersama Kami!

Kenapa pilih Amora Escape? Sebagai syarikat pelancongan tersohor di Malaysia, kami sentiasa meletakkan pelanggan sebagai keutamaan.
Itinerari fleksibel untuk semua peringkat umur.
Perjalanan yang kami rangka dipenuhi aktiviti dan lawatan yang bersesuaian dengan semua peringkat umur.
Jelajah dunia dengan tawaran pakej yang berpatutan.
Kami menyediakan anda kemudahan dan perkhidmatan bernilai tinggi dengan harga terbaik di pasaran.
Tour Guide yang pasti melengkapi perjalanan anda.
Barisan tour guide kami berpengalaman luas tentang setiap lokasi untuk memastikan anda merasai perjalanan penuh pengisian.
Amora Escape – Making Travel Easy

Apa kata pelanggan kami?

Mereka bukan setakat berpuas hati, namun mereka jatuh cinta dengan pakej dan perkhidmatan kami!
Nadya
Nadya
Sangat berbaloi dan sangat berpuashati…recomanded pada sesiapa yang ingin bercuti kat Bali…
Kak Su
Kak Su

Saya sungguh gembira sebab first time datang Kashmir. Pemandangan sangat cantik.Makan minum penginapan pun semua teratur. Perjalanan pun Alhamdulillah semua teratur. Siapanak datang Kashmir I welcome to you

Suhaida
Suhaida

Assalamualaikum kami sekeluarga mengucapkan jutaan terima kasih kepada teamAmora escape ,Farhan dan amirah kerana mengurus percutian kami sekeluarga ke kashmir denganjayanya.

Haryati
Haryati

Nice trip..nice food..nice view..nice tour guide..sumer best🥰🥰

Zulkhairi
Zulkhairi
Terkadang kita terlalu nampak emas di negeri orang sampai terlupa untuk mensyukuri nikmat yang Esa. Wonderful experience bersama mereka 🥹
Azizah Salleh
Azizah Salleh

Actually ni second time i pergi bali, mula2 waktu bujang dulu. Now dah ada anakkecil malas nak pening kepala tu yang pergi dengan you guys. My friend yang recommend. tq somuch

Farah Eliana
Farah Eliana

We had one of the best experience so far and definitely will recommend to our friends& family

Aireen
Aireen

Best ye trip pusing-pusing Bali ni. Enjoy view, Enjoy sunset, enjoy makanan sedap-sedap. Semua best lah 😍

Syafiq
Syafiq

Siapa rasa nak try pergi melawat negeri di atas awan boleh join trip Yogja. Jangan risau korang takkan jumpa kerajaan langit ayah pin  😂

Firdaus Ikhwan
Firdaus Ikhwan

First time pergi dengan Amora, seronok. So far ok xda issue. X rugi n kami sekeluarga berpuas hati. Insyallah next time bleh pegi tempat lain plak. All the best to Amora Escape team.

Jangan ketinggalan untuk melihat dan menonton perkongsian menarik dari kami di media sosial Amora Escape dari masa ke semasa.

Soalan-soalan Lazim

Masih belum dapat maklumat yang anda cari? Klik di sini untuk pertanyaan lanjut terus kepada kami.

Hubungi pihak kami untuk informasi lanjut dan persoalan berkaitan apa jua pakej percutian.

Making Travel Easy

*We will respond in less than 1 hour during office hours Monday to Friday (9:00 am - 4:00 pm), Saturday (9:00 am - 12:00 pm), and the next day if you contact us outside of office hours. When you visit or interact with our sites, services, applications, tools or messaging, we or our authorized service providers may use cookies, web beacons, and other similar technologies for storing information to help provide you with a better, faster and safer experience and for advertising purposes.

Copyright © JUTA AMORA ESCAPE & TRAVEL SDN. BHD. (202301025345 (1519268-H). All right reserved. Privacy Policy

Borang Online Amora Escape
Isikan borang ini dan ianya akan terus dihantar ke email kami.
Tempah Pakej / Package Inquiry
Kami akan respon kurang dari 1 jam pada waktu pejabat Isnin-Jumaat (9.00am-4.00pm), Sabtu (9.00am-12.00pm) & keesokkan harinya sekiranya anda berhubung diluar waktu pejabat.