Yogyakarta Sky View

4 Hari 3 Malam

Trip A
Company Trip, Indonesia, Private Trip

"Pakej eksklusif 4 Hari 3 Malam ini pasti menggamit memori dan memuaskan hati anda!"

  • Aturcara / Tentatif
Day 1
  • Pick up at the airport
  • Visit Pule Payung
  • Explore Studio Gamplong
  • Check in to the hotel
Day 2
  • Explore Goa Pindul
  • Visit Pantai Timang
  • Experience Heha Sky View
  • Discover Pinus Pengger
  • Return to the hotel
Day 3
  • Enjoy Merapi Lava Tour
  • Visit Stonehenge
  • Explore Candi Plaosan
  • Discover Obelix Hills
  • Return to the hotel
Day 4
  • Check out from the hotel
  • Explore Tamansari
  • Visit Malioboro
  • Drop off at the airport
2 pax
RM 1155/pax
3-6 pax
RM 930/pax
7-9 pax
RM 870/pax
Kanak-kanak 3-9 Tahun
RM 50% Off (Adult Price)
Bayi 0-2 Tahun
RM Percuma

Jangan lepaskan peluang ini! Pakej 4 Hari 3 Malam dari Amora Escape pasti memuaskan hati anda.

  • Pakej Termasuk
  • Airport transfer
  • 3-star hotel
  • Private transport
  • Petrol
  • Toll
  • Tour guide
  • Entrance fee
  • Cave tubing Goa Pindul
  • Jeep Pantai Timang & Merapi
  • Personal photographer
  • Daily mineral water
  • Tidak Termasuk
  • Flight ticket
  • Lunch & dinner
  • Gondola Pantai Timang
  • Personal expenses
  • Travel insurance
Terma & Syarat:
  • Deposit RM500/person
  • Installment accepted
  • Full payment to be settled at least 30 days prior departure
  • Any cancellation is refundable, subject to Amora Escape Terms and Policies
  • Travel period valid until December 2024
  • Minimum 2 pax

Hubungi kami untuk tempahan & pertanyaan.

Kami akan pastikan pakej Yogyakarta Sky Viewini menjadi salah satu antara pengalaman percutian yang anda tidak dapat lupakan.

contact amoraescape
- Baca Terma & Polisi -

Pakej lain yang anda mungkin akan sukai.

4 Hari 3 Malam
Bali Tour, Hot
Bali Nusa Penida
Nikmati lawatan ke Nusa Penida yang dikurniakan persisiran pantai cantik dan lautan biru menakjubkan.
Serendah RM1099/pax
8 Hari 7 Malam
Hot
Pakistan Islamabad – Hunza
Keunikan budaya, etnik dan kecantikan bumi Pakistan pasti menjadikan perjalanan anda lebih bermakna
Serendah RM3099/pax
9 Hari 7 Malam
Hot
Switzerland-Milan
Nikmati keindahan gunung-ganang yang tersergam indah di bumi Eropah
Serendah RM8990/pax
7 Hari 5 Malam
Hot, Kashmir Tour
Kashmir – Spring
Hayati pemandangan lembah, tasik dan pergunungan yang mempesonakan di Kashmir pada musim bunga.
Serendah RM5290/pax
7 Hari 5 Malam
Hot, Kashmir Tour
Kashmir – Summer
Hayati pemandangan lembah, tasik dan pergunungan yang mempesonakan di Kashmir pada musim panas.
Serendah RM4990/pax
4 Hari 3 Malam
Indonesia, Yogyakarta
Yogyakarta Gumuk Pasir
Trip B
Serendah RM960/pax

Hanya yang terbaik untuk setiap pelanggan Amora Escape.

Amora Escape, Agensi Pelancongan Terbaik Di Malaysia.

Apa kata pelanggan kami?

Mereka bukan setakat berpuas hati, namun mereka jatuh cinta dengan pakej dan perkhidmatan kami!

Apa kata pelanggan kami:

4.0 - 5.0
Haryati
Haryati

Nice trip..nice food..nice view..nice tour guide..sumer best🥰🥰

Keyrill
Keyrill

Sesiapa yang nk pergi cuti tp xnak pening kepala, contact je team derang ni. Senang nk deal. Senang nk kaotim. hehe. All the best AMORA!

Mohamad Nor Iskandar
Mohamad Nor Iskandar

Memang terbaik.. plan untuk honeymoon dengan wife pulak pas ni..

Pak Cik Osman
Pak Cik Osman

Alhamdulillah. Dapat rasa pengalaman baru. First time naik kuda memang mencabar.Terima kasih sebab Amora ni susun perjalanan satu satu lepas satu satu. Orang tak boring.

Azizah Salleh
Azizah Salleh

Actually ni second time i pergi bali, mula2 waktu bujang dulu. Now dah ada anakkecil malas nak pening kepala tu yang pergi dengan you guys. My friend yang recommend. tq somuch

Hubungi pihak kami untuk informasi lanjut dan persoalan berkaitan apa jua pakej percutian.

Making Travel Easy

*We will respond in less than 1 hour during office hours Monday to Friday (9:00 am - 4:00 pm), Saturday (9:00 am - 12:00 pm), and the next day if you contact us outside of office hours. When you visit or interact with our sites, services, applications, tools or messaging, we or our authorized service providers may use cookies, web beacons, and other similar technologies for storing information to help provide you with a better, faster and safer experience and for advertising purposes.

Copyright © JUTA AMORA ESCAPE & TRAVEL SDN. BHD. (202301025345 (1519268-H). All right reserved. Privacy Policy

Borang Online Amora Escape
Isikan borang ini dan ianya akan terus dihantar ke email kami.
Tempah Pakej / Package Inquiry
Kami akan respon kurang dari 1 jam pada waktu pejabat Isnin-Jumaat (9.00am-4.00pm), Sabtu (9.00am-12.00pm) & keesokkan harinya sekiranya anda berhubung diluar waktu pejabat.