Bali Nusa Penida

5 Hari 4 Malam

Nikmati lawatan ke Nusa Penida yang dikurniakan persisiran pantai cantik dan lautan biru menakjubkan.
Private Trip

"Pakej eksklusif 5 Hari 4 Malam ini pasti menggamit memori dan memuaskan hati anda!"

  • Aturcara / Tentatif
Day 1 (KL – Bali)
  • Depart from KLIA/KLIA2 to Bali (Depansar Airport).
  • Meet and greet with a local guide.
  • Transfer to the hotel.
  • Free activities.
Day 2 (Uluwatu Tour)
  • Breakfast at the hotel.
  • Visit Tanjung Benoa Beach.
  • Explore Nusa Dua Beach.
  • Visit Kampial Puja Mandala.
  • Discover Melasati Beach.
  • Enjoy Pandawa Beach.
  • Lunch.
  • Explore Uluwatu Temple.
  • Candlelight dinner at Jimbaran Bay.
Day 3 (Kintamani Tour)
  • Breakfast at the hotel.
  • Visit Kerajinan Batik.
  • Explore Batuan Temple.
  • Visit a Coffee Plantation.
  • Enjoy Kintamani Batur View.
  • Lunch at Batu Sari Restaurant.
  • Explore Rice Terrace Tegalalang.
  • Visit Ubud.
  • Dinner at Wong Solo Kuta.
Day 4 (Nusa Penida Tour)
  • Breakfast at the hotel.
  • Head to Nusa Penida.
  • Explore Broken Beach.
  • Visit Angel’s Billabong.
  • Discover Kelingking Beach.
  • Lunch.
  • Enjoy Crystal Bay.
  • Return to Kuta.
  • Dinner.
Day 5 (Bali – KL)
  • Breakfast at the hotel.
  • Shop for Balinese souvenirs and art.
  • Return to Kuala Lumpur.
Dewasa (9 Tahun ke atas)
RM 1650/pax
Kanak-kanak (Tanpa Katil 2-8 Tahun)
RM 950/pax
Bayi (0-2 Tahun)
RM Percuma

Jangan lepaskan peluang ini! Pakej 5 Hari 4 Malam dari Amora Escape pasti memuaskan hati anda.

  • Pakej Termasuk
  • Airport transfer.
  • 3-star hotel accommodation.
  • Meals (Breakfast, Lunch, Dinner).
  • Tour guide.
  • Transportation.
  • Toll fees.
  • Petrol expenses.
  • Entrance fee tickets.
  • Personal mobile photographer.
  • Speedboat tickets.
  • Tidak Termasuk
  • Flight tickets.
  • Personal expenses.
  • Travel insurance.
  • Surcharge during peak season.
Terma & Syarat:
  • Deposit RM500/person
  • Installment accepted
  • Full payment to be settled at least 30 days prior departure
  • Any cancellation is refundable, subject to Amora Escape Terms and Policies
  • Travel period valid until December 2024
  • Minimum 2 pax

Hubungi kami untuk tempahan & pertanyaan.

Kami akan pastikan pakej Bali Nusa Penida ini menjadi salah satu antara pengalaman percutian yang anda tidak dapat lupakan.

contact amoraescape
- Baca Terma & Polisi -

Pakej lain yang anda mungkin akan sukai.

7 Hari 5 Malam
Hot, Kashmir Tour
Kashmir – Winter
Hayati pemandangan lembah, tasik dan pergunungan yang mempesonakan di Kashmir pada musim sejuk.
Serendah RM4700/pax
7 Hari 5 Malam
Hot, Kashmir Tour
Kashmir – Spring
Hayati pemandangan lembah, tasik dan pergunungan yang mempesonakan di Kashmir pada musim bunga.
Serendah RM4700/pax
4 Hari 3 Malam
Bali Tour, Hot
Bali Jeep Tour
Berjiwa pengembara? Lawatan Jeep Bali yang lasak ini pasti meningkatkan tahap adrenalin anda.
Serendah RM2399/pax
5 Hari 4 Malam
Hot, Indonesia, Outbound
Padang Bukit Tinggi
Sempurnakan lawatan anda dengan menatap seni bina unik yang dikelilingi kehijauan alam sekitar.
Serendah RM1890/pax
4 Hari 3 Malam
Bali Tour, Hot
Bali Classic
Dihidupkan dengan budaya dan elemen klasik, lokasi seluruh Bali pasti menghiasi perjalanan anda.
Serendah RM1199/pax
8 Hari 7 Malam
Hot
Pakistan Islamabad – Hunza
Keunikan budaya, etnik dan kecantikan bumi Pakistan pasti menjadikan perjalanan anda lebih bermakna
Serendah RM3099/pax

Hanya yang terbaik untuk setiap pelanggan Amora Escape.

Amora Escape, Agensi Pelancongan Terbaik Di Malaysia.

Apa kata pelanggan kami?

Mereka bukan setakat berpuas hati, namun mereka jatuh cinta dengan pakej dan perkhidmatan kami!

Apa kata pelanggan kami:

4.0 - 5.0
Pak Cik Osman
Pak Cik Osman

Alhamdulillah. Dapat rasa pengalaman baru. First time naik kuda memang mencabar.Terima kasih sebab Amora ni susun perjalanan satu satu lepas satu satu. Orang tak boring.

Kak Su
Kak Su

Saya sungguh gembira sebab first time datang Kashmir. Pemandangan sangat cantik.Makan minum penginapan pun semua teratur. Perjalanan pun Alhamdulillah semua teratur. Siapanak datang Kashmir I welcome to you

Nadya
Nadya
Sangat berbaloi dan sangat berpuashati…recomanded pada sesiapa yang ingin bercuti kat Bali…
Azizah Salleh
Azizah Salleh

Actually ni second time i pergi bali, mula2 waktu bujang dulu. Now dah ada anakkecil malas nak pening kepala tu yang pergi dengan you guys. My friend yang recommend. tq somuch

Mohamad Nor Iskandar
Mohamad Nor Iskandar

Memang terbaik.. plan untuk honeymoon dengan wife pulak pas ni..

Hubungi pihak kami untuk informasi lanjut dan persoalan berkaitan apa jua pakej percutian.

Making Travel Easy

*We will respond in less than 1 hour during office hours Monday to Friday (9:00 am - 4:00 pm), Saturday (9:00 am - 12:00 pm), and the next day if you contact us outside of office hours. When you visit or interact with our sites, services, applications, tools or messaging, we or our authorized service providers may use cookies, web beacons, and other similar technologies for storing information to help provide you with a better, faster and safer experience and for advertising purposes.

Copyright © JUTA AMORA ESCAPE & TRAVEL SDN. BHD. (202301025345 (1519268-H). All right reserved. Privacy Policy

Borang Online Amora Escape
Isikan borang ini dan ianya akan terus dihantar ke email kami.
Tempah Pakej / Package Inquiry
Kami akan respon kurang dari 1 jam pada waktu pejabat Isnin-Jumaat (9.00am-4.00pm), Sabtu (9.00am-12.00pm) & keesokkan harinya sekiranya anda berhubung diluar waktu pejabat.