Kashmir – Summer

7 Hari 5 Malam

Hayati pemandangan lembah, tasik dan pergunungan yang mempesonakan di Kashmir pada musim panas.
Group Trip, Private Trip

"Pakej eksklusif 7 Hari 5 Malam ini pasti menggamit memori dan memuaskan hati anda!"

  • Aturcara / Tentatif
Day 1 (KL – Delhi)
  • Depart from KLIA2 to New Delhi.
  • Arrive at New Delhi International Airport.
  • Transfer to the hotel in Delhi.
Day 2 (Delhi – Srinagar)
  • Breakfast at the hotel and check out.
  • Transfer to the airport for a domestic flight to Srinagar.
  • Lunch.
  • Visit local gardens.
  • Check in at the hotel and rest.
Day 3 (Srinagar – Pahalgam – Srinagar)
  • Breakfast at the hotel.
  • Journey to Pahalgam, a distance of 96 km taking about 2 hours.
  • En route, visit a shop in Saffron Village and enjoy saffron tea.
  • Arrive in Pahalgam and enjoy the Pine tree-filled beauty. Optional activities include horseback riding or a jeep ride to Betaab Valley.
  • Lunch before returning to Srinagar.
  • Stop at an Apple farm to enjoy Apple Juice.
  • Dinner at the hotel and rest.
Day 4 (Srinagar – Gulmarg – Srinagar)
  • Breakfast at the hotel.
  • Journey to Gulmarg, a beautiful destination known for attracting tourists from around the world, especially during the winter season for skiing.
  • Arrive in Gulmarg and enjoy the scenery while taking the Phase 1 cable ride. Optional activities include horse riding or taking the Phase 2 cable ride. Return in the evening.
  • Dinner and rest at the hotel.
Day 5 (Srinagar – Sonmarg – Srinagar)
  • Breakfast at the hotel and check out.
  • Start the journey to Sonamarg, an enjoyable trip through natural beauty and along the way, you’ll pass through the Silk Route connecting China and Pakistan.
  • Arrive in Sonmarg and embark on a journey to Thajiwas Glacier with a horseback riding activity included in the package.
  • Return in the evening.
  • Check in at the houseboat and rest.
Day 6 (Srinagar – Delhi - KL)
  • Breakfast at the houseboat and check out.
  • Enjoy the beauty of Kashmir with a Shikara ride on Dal Lake, known as the Heart of Srinagar.
  • Transfer to Srinagar Airport and depart for Delhi.
  • Catch a night flight back to Malaysia.
Day 7 (KL)
  • Arrive at KLIA2.
  • End of the journey.
OPEN GROUP
RM 4700/pax
PRIVATE
Serendah
RM 4700/pax

Jangan lepaskan peluang ini! Pakej 7 Hari 5 Malam dari Amora Escape pasti memuaskan hati anda.

  • Pakej Termasuk
  • Airport transfer.
  • 4 star hotel/houseboat
  • Meals (Breakfast, Lunch, Dinner).
  • Tour guide.
  • Transportation.
  • Toll fees.
  • Petrol expenses.
  • Entrance fee ticket.
  • Flight Ticket
  • 15/20 kg domestic flight luggage
  • 1 x Pony Ride (Pahalgam/Sonamarg),
  • Gulmarg Cable Car 1st Phase,
  • Shikara Ride at Dal Lake,
  • Heater During Winter.
  • Tidak Termasuk
  • Personal expenses.
  • Travel insurance.
  • International flight luggage 20kg
  • Tipping.
Terma & Syarat:
  • Deposit: RM1000 per person.
  • Installments accepted.
  • Full payment to be settled at least 45 days prior to departure.
  • Any cancellation is refundable, subject to Amora Escape terms & policies
  • Travel period valid until December 2024.
  • Minimum of 2 passengers required.

Hubungi kami untuk tempahan & pertanyaan.

Kami akan pastikan pakej Kashmir – Summer ini menjadi salah satu antara pengalaman percutian yang anda tidak dapat lupakan.

contact amoraescape
- Baca Terma & Polisi -

Pakej lain yang anda mungkin akan sukai.

4 Hari 3 Malam
Bali Tour, Hot
Bali Classic
Dihidupkan dengan budaya dan elemen klasik, lokasi seluruh Bali pasti menghiasi perjalanan anda.
Serendah RM1199/pax
5 Hari 4 Malam
Hot, Indonesia, Outbound
Padang Bukit Tinggi
Sempurnakan lawatan anda dengan menatap seni bina unik yang dikelilingi kehijauan alam sekitar.
Serendah RM1890/pax
4 Hari 3 Malam
Bali Tour, Hot
Bali Nusa Penida
Nikmati lawatan ke Nusa Penida yang dikurniakan persisiran pantai cantik dan lautan biru menakjubkan.
Serendah RM1450/pax
8 Hari 7 Malam
Hot
Pakistan Islamabad – Hunza
Keunikan budaya, etnik dan kecantikan bumi Pakistan pasti menjadikan perjalanan anda lebih bermakna
Serendah RM3099/pax
4 Hari 3 Malam
Bali Tour, Hot
Bali Jeep Tour
Berjiwa pengembara? Lawatan Jeep Bali yang lasak ini pasti meningkatkan tahap adrenalin anda.
Serendah RM2399/pax
7 Hari 5 Malam
Hot, Kashmir Tour
Kashmir – Spring
Hayati pemandangan lembah, tasik dan pergunungan yang mempesonakan di Kashmir pada musim bunga.
Serendah RM4700/pax

Hanya yang terbaik untuk setiap pelanggan Amora Escape.

Amora Escape, Agensi Pelancongan Terbaik Di Malaysia.

Apa kata pelanggan kami?

Mereka bukan setakat berpuas hati, namun mereka jatuh cinta dengan pakej dan perkhidmatan kami!

Apa kata pelanggan kami:

4.0 - 5.0
Farah Eliana
Farah Eliana

We had one of the best experience so far and definitely will recommend to our friends& family

Zulkhairi
Zulkhairi
Terkadang kita terlalu nampak emas di negeri orang sampai terlupa untuk mensyukuri nikmat yang Esa. Wonderful experience bersama mereka 🥹
Aireen
Aireen

Best ye trip pusing-pusing Bali ni. Enjoy view, Enjoy sunset, enjoy makanan sedap-sedap. Semua best lah 😍

Pak Cik Osman
Pak Cik Osman

Alhamdulillah. Dapat rasa pengalaman baru. First time naik kuda memang mencabar.Terima kasih sebab Amora ni susun perjalanan satu satu lepas satu satu. Orang tak boring.

Azizah Salleh
Azizah Salleh

Actually ni second time i pergi bali, mula2 waktu bujang dulu. Now dah ada anakkecil malas nak pening kepala tu yang pergi dengan you guys. My friend yang recommend. tq somuch

Hubungi pihak kami untuk informasi lanjut dan persoalan berkaitan apa jua pakej percutian.

Making Travel Easy

*We will respond in less than 1 hour during office hours Monday to Friday (9:00 am - 4:00 pm), Saturday (9:00 am - 12:00 pm), and the next day if you contact us outside of office hours. When you visit or interact with our sites, services, applications, tools or messaging, we or our authorized service providers may use cookies, web beacons, and other similar technologies for storing information to help provide you with a better, faster and safer experience and for advertising purposes.

Copyright © JUTA AMORA ESCAPE & TRAVEL SDN. BHD. (202301025345 (1519268-H). All right reserved. Privacy Policy

Borang Online Amora Escape
Isikan borang ini dan ianya akan terus dihantar ke email kami.
Tempah Pakej / Package Inquiry
Kami akan respon kurang dari 1 jam pada waktu pejabat Isnin-Jumaat (9.00am-4.00pm), Sabtu (9.00am-12.00pm) & keesokkan harinya sekiranya anda berhubung diluar waktu pejabat.