Kashmir – Spring

7 Hari 5 Malam

Hayati pemandangan lembah, tasik dan pergunungan yang mempesonakan di Kashmir pada musim bunga.
Group Trip, Private Trip

"Pakej eksklusif 7 Hari 5 Malam ini pasti menggamit memori dan memuaskan hati anda!"

Sebut sahaja pada musim bunga, bunga pertama yang dicari pasti bunga tulips. Festival Bunga Tulips yang berlangsung di Srinagar setiap tahun ni meriah tau. Bunga yang memiliki pelbagai warna yang vibrant ini pasti menambat hati sesetengah orang.

Bukan itu sahaja, kepada siapa-siapa yang travel ketika ini anda bagaikan dapat merasai dua musim sekali gus. ,Musim bunga dan musim sejuk. Siapa-siapa yang tak tahan sejuk ini adalah musim yang terbaik untuk anda pergi kerana anda juga berpeluang untuk bermain salji tanpa suhu yang ekstream sejuk. Memang ENJOY habis !

  • Aturcara / Tentatif
Day 1 (KL – Delhi)
  • Depart from KLIA2 to New Delhi.
  • Arrive at New Delhi International Airport.
  • Transfer to the hotel in Delhi.
Day 2 (Delhi – Srinagar)
  • Breakfast at the hotel and check out.
  • Transfer to the airport to catch a domestic flight to Srinagar.
  • Lunch.
  • Visit Tulips Garden.
  • Check in at the hotel and rest.
Day 3 (Srinagar – Pahalgam – Srinagar)
  • Breakfast at the hotel.
  • Start the journey to Pahalgam, covering a distance of 96 km in about 2 hours.
  • En route, visit a shop in Saffron Village and enjoy saffron tea.
  • Arrive in Pahalgam and ride horses to Baisaran Valley while enjoying the beauty of Pahalgam filled with Pine trees.
  • Have lunch before continuing the journey back to Srinagar.
  • Stop at an Apple farm to enjoy Apple Juice.
  • Dinner at the hotel and rest.
Day 4 (Srinagar – Gulmarg – Srinagar)
  • Breakfast at the hotel.
  • Begin the journey to Gulmarg. The beauty of Gulmarg has attracted tourists from around the world, especially during the winter season for skiing.
  • Arrive in Gulmarg and enjoy the scenery while taking the Phase 1 cable ride. Optional activities include skiing, sledging, and snowmobiling. Return in the evening.
  • Dinner and rest at the hotel.
Day 5 (Srinagar – Sonmarg – Srinagar)
  • Breakfast at the hotel and check out.
  • Start the journey to Sonamarg. It’s an enjoyable trip through natural beauty, and along the way, you’ll pass through the Silk Route connecting China and Pakistan.
  • Arrive in Sonmarg, and enjoy free activities. Optional activities include sledging and horseback riding.
  • Return in the evening.
  • Check in at the houseboat and rest.
Day 6 (Srinagar – Delhi - KL)
  • Breakfast at the houseboat and check out.
  • Enjoy the beauty of Kashmir with a Shikara ride on Dal Lake, known as the Heart of Srinagar.
  • Transfer to Srinagar Airport and depart for Delhi.
  • Catch a night flight back to Malaysia.
Day 7 (KL)
  • Arrive at KLIA2.
  • End of the journey.
OPEN GROUP
Bermula
RM 5290/pax
PRIVATE
Serendah
RM 5290/pax

Jangan lepaskan peluang ini! Pakej 7 Hari 5 Malam dari Amora Escape pasti memuaskan hati anda.

  • Pakej Termasuk
  • Professional photographer in Sonamarg
  • International & Domestic Flight
  • 20 kg international flight luggage
  • 15 kg domestic flight luggage
  • Transit hotel in Delhi
  • 4 star hotel in Kashmir.
  • Houseboat.
  • Meals (Breakfast, Lunch, Dinner)
  • Tour guide.
  • Transportation.
  • Toll fees.
  • Petrol expenses.
  • Entrance fee ticket.
  • 1 x Pony Ride (Pahalgam/Sonamarg),
  • Gulmarg Cable Car 1st Phase,
  • Shikara Ride at Dal Lake,
  • Heater During Winter.
  • Tidak Termasuk
  • Personal expenses.
  • Travel insurance.
  • Tipping.
  • Meal on board.
Terma & Syarat:
  • Deposit: RM1000 per person.
  • Installments accepted.
  • Full payment to be settled at least 45 days prior to departure.
  • Any cancellation is refundable, subject to Amora Escape terms & policies
  • Travel period valid until December 2024.
  • Minimum of 2 passengers required.

Hubungi kami untuk tempahan & pertanyaan.

Kami akan pastikan pakej Kashmir – Springini menjadi salah satu antara pengalaman percutian yang anda tidak dapat lupakan.

contact amoraescape
- Baca Terma & Polisi -

Pakej lain yang anda mungkin akan sukai.

4 Hari 3 Malam
Bali Tour, Hot
Bali Jeep Tour
Berjiwa pengembara? Lawatan Jeep Bali yang lasak ini pasti meningkatkan tahap adrenalin anda.
Serendah RM2399/pax
7 Hari 5 Malam
Hot, Kashmir Tour
Kashmir – Summer
Hayati pemandangan lembah, tasik dan pergunungan yang mempesonakan di Kashmir pada musim panas.
Serendah RM4990/pax
7 Hari 5 Malam
Hot, Kashmir Tour
Kashmir – Winter
Hayati pemandangan lembah, tasik dan pergunungan yang mempesonakan di Kashmir pada musim sejuk.
Serendah RM4990/pax
7 Hari 5 Malam
Hot, Kashmir Tour
Kashmir – Autumn
Hayati pemandangan lembah, tasik dan pergunungan yang mempesonakan di Kashmir pada musim luruh.
Serendah RM4990/pax
4 Hari 3 Malam
Bali Tour, Honeymoon, Hot
Bali Nusa Penida Honeymoon
Raikan kehangatan cinta dikelilingi oleh keindahan alam semulajadi dengan pakej bulan madu eksklusif.
Serendah RM3599/couple
8 Hari 7 Malam
Hot
Pakistan Islamabad – Hunza
Keunikan budaya, etnik dan kecantikan bumi Pakistan pasti menjadikan perjalanan anda lebih bermakna
Serendah RM3099/pax

Hanya yang terbaik untuk setiap pelanggan Amora Escape.

Amora Escape, Agensi Pelancongan Terbaik Di Malaysia.

Apa kata pelanggan kami?

Mereka bukan setakat berpuas hati, namun mereka jatuh cinta dengan pakej dan perkhidmatan kami!

Apa kata pelanggan kami:

4.0 - 5.0
Azizah Salleh
Azizah Salleh

Actually ni second time i pergi bali, mula2 waktu bujang dulu. Now dah ada anakkecil malas nak pening kepala tu yang pergi dengan you guys. My friend yang recommend. tq somuch

Syafiqah
Syafiqah

Tq team amora byk tolong kami yg first time travel ni dri awal smpai hbis. Insyaallahada rezeki boleh join trip lain pula 😊

Haryati
Haryati

Nice trip..nice food..nice view..nice tour guide..sumer best🥰🥰

Syafiq
Syafiq

Siapa rasa nak try pergi melawat negeri di atas awan boleh join trip Yogja. Jangan risau korang takkan jumpa kerajaan langit ayah pin  😂

Mohamad Nor Iskandar
Mohamad Nor Iskandar

Memang terbaik.. plan untuk honeymoon dengan wife pulak pas ni..

Hubungi pihak kami untuk informasi lanjut dan persoalan berkaitan apa jua pakej percutian.

Making Travel Easy

*We will respond in less than 1 hour during office hours Monday to Friday (9:00 am - 4:00 pm), Saturday (9:00 am - 12:00 pm), and the next day if you contact us outside of office hours. When you visit or interact with our sites, services, applications, tools or messaging, we or our authorized service providers may use cookies, web beacons, and other similar technologies for storing information to help provide you with a better, faster and safer experience and for advertising purposes.

Copyright © JUTA AMORA ESCAPE & TRAVEL SDN. BHD. (202301025345 (1519268-H). All right reserved. Privacy Policy

Borang Online Amora Escape
Isikan borang ini dan ianya akan terus dihantar ke email kami.
Tempah Pakej / Package Inquiry
Kami akan respon kurang dari 1 jam pada waktu pejabat Isnin-Jumaat (9.00am-4.00pm), Sabtu (9.00am-12.00pm) & keesokkan harinya sekiranya anda berhubung diluar waktu pejabat.